Cengiz Kurtoğlu taburcu oldu
Sağlık durumunu doktoru açıkladı
7 Ekim 2017 Cumartesi Magazin
KKTC'de tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilen ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu'nun sağlık durumu hakkında doktoru açıklama yaptı.
Arabesk ve fantezi müziğin sevilen ismi Cengiz Kurtoğlu, tedavi gördüğü Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'den taburcu edildi.
Kurtoğlu, konser için geldiği KKTC'de aniden rahatsızlanarak saat 01.30 da Lefkoşa Burhan Hastanesi'ne oradan da Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.
"Cengiz beyin genel durumu iyi"
Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Dahiliye uzmanı Yrd.Doç.Dr. Gönül Işık Şahlı, "Cengiz bey ufak bir mide rahatsızlığı ve tansiyon yüksekliği şikayeti ile hastanemize başvurdu. Uygun muayeneler ve gerekli tetkikler yapıldıktan sonra durumu stabil altında aslında 24 saat gözlem altında durmasını önerdik ama kendisini iyi hissttiğini ve çıkmak istediğini söyledi. Genel durumu iyi" dedi.
Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Dahiliye Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Nedim Çakır ise, "Kurtoğlu'nun genel durumu gayet iyi, çıkmasında tıbben bir sakınca yok. Sadece gözlem altında kalmasını istemiştik. Programlarına rahatlıkla devam edebilir. Kendisine kurum adına da geçmiş olsun diliyorum" dedi.
Cengiz Kurtoğlu teşekkür etti
Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.